VÅRA DENTALA BEHANDLINGAR

Dentinia erbjuder framförallt traditionell och estetisk tandvård men med en kundupplevelse som du inte har upplevt tidigare. Det enklaste sättet att ta del av vårt utbud är att ta klivet in på vår klinik så berättar vår trevliga personal mer om vad vi kan erbjuda just dig. Det är alltid enkelt att hitta till kliniken eftersom den ligger med ett centralt och lättillgängligt läge.

TANDBLEKNING

Tänderna kan missfärgas av olika anledningar och det är vanligt att de naturligt blir mörkare med åren.

LAGNINGAR

En lagning innebär en att tanden återuppbyggs med en kompositlagning.

ESTETISKA BEHANDLINGAR

Vi kan ge dig ett hollywood-leende. skäm bort dig själv med ett fantastiskt leende efter vår estetisk tandvård.

KRONA & BRO

En tandbro är en mycket vanlig behandling vid ersättning av saknade tänder. En förutsättning för en stabil och hållbar bro är starka och friska stödtänder som skall bära upp konstruktionen.

ROTFYLLNING

Djup kavitet eller djup lagning i tanden kan leda till inflammation eller infektion i tanden med värk och svullnad som följd.

INVISALIGN

Den osynliga tandställningen, Invisalign, är ett modernt tillskott inom den allmänna tandvården.

TANDIMPLANTAT

Tandimplantat är många gånger bästa sättet att ersätta en eller flera förlorade tänder. Under förutsättningar att du har bra med käkben dvs i höjd och bredd för att skruven skall kunnas placeras.

AKUTBEHANDLINGAR

Vid plötslig tandvärk eller en olycka där tanden går sönder pga till exempel gammal amalgam lagning eller trauma mot tänderna bör man uppsöka hjälp omgående för att undvika att situationen förvärras.

UNDERSÖKNINGAR

Normalt börjar en tandundersökning med att vi går igenom din allmänhälsa och tar nödvändiga röntgenbilder på dina tänder.

KONTAKT

Address

Drottningsgatan 17
702 10 Örebro

Telefon

076-008 69 60

Öppettider

Mån-Tors: 09:00 -20:00  
Lör-Sön: 09:00 - 20:00
Fredag:  STÄNGT